ویژگی های کفش طبی و آشنایی با آن ها کمک زیادی در انتخاب کفش طبی مناسب با شرایط پای شما دارد.
پا قلب دوم هر فرد است و سلامتی پاها از اهمیت زیادی برخوردار است ، استفاده از کفش نامناسب و غیراستاندارد ، علاوه بر ایجاد درد و ناراحتی در پاها بر سلامتی سایر قسمت های بدن از جمله ستون فقرات نیز تاثیرات نامطلوبی خواهد گذاشت.
تخمین زده می شود که در طول عمر متوسط، ما از پاهای خود برای راه رفتن به اندازه پنج برابر محیط زمین استفاده می کنیم. با این حال ما به ندرت به پاها و کفش هایمان توجه زیادی فراتر از زیبایی شناسی می دهیم.
کفشها ممکن است در واقع مهمترین بخش لباس یک فرد باشند، زیرا هیچ لباس دیگری نباید به این اندازه دقیق باشد و عملکردهای مکانیکی مهمی مانند انتقال وزن بدن را انجام دهد.
علاوه بر ناراحتی فوری پا، کفش نامناسب یا نادرست ممکن است منجر به مشکلاتی در ساق پا، زانو، باسن و کمردرد شود.
علاوه بر این، زمین خوردن ، که می تواند عواقب ناگواری در افراد مسن داشته باشد ، در میان کسانی که کفش نامناسب دارند، شایع تر است.
ویژگی های کفش طبی
یک کفش طبی خوب و استاندارد ویژگی های زیادی دارد که در اینجا به مهم ترین آن ها اشاره کرده ایم.
1. قابل تنظیم باشد.
یک کفش طبی خوب باید بند قابل تنظیم داشته باشد تا بتوان آن را با میزان دلخواه تنظیم کرد.
2. پایداری
یکی از ویژگی های کفش طبی پایداری آن است. تکیه گاه و پاشنه کفش باید نرم و در عین حال ثابت باشد و از حرکت عمودی یا افقی پاشنه جلوگیری کند.
3. کاملا اندازه پا باشد
باید فضای کافی (هم عرض و هم عمق) در جلوی کفش برای انگشتان پا وجود داشته باشد. استفاده از کفش های کوچک و یا بزرگ هر دو به یک اندازه می توانند به سلامت پاها آسیب برسانند.
4. پاشنه مناسب
ارتفاع پاشنه کفش نباید بیشتر از 2.5 سانتی متر باشد و نباید کمتر از 1.5 سانتی متر باشد در غیر این صورت، پاشنه و مچ پا ناپایدارتر می شوند و در نتیجه مستعد پیچ خوردگی و درد جلوی پا می شوند.
کلمات مرتبط :